عنوان : انتخاب سه نفر اعضای هیات علمی مركز تحقیقات تالاسمی و هموگلوبینوپاتی اهواز به عنوان پژوهشگر برتر
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
ساعت : ۱۳:۳:۳۰

در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز که در تالار شهدای داین دانشگاه برگزار شد، در مجموع 58 نفر به‌عنوان پژوهشگر برتر در 23 محور معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

در محور پژوهشگران دارای بیشترین امتیاز پژوهشی بر اساس امتیاز خام، به‌ترتیب دکتر نجم‌الدین ساکی از دانشکده پیراپزشکی و عضو مرکز تحقیقات تالاسمی، دکتر احمد احمدزاده دیلمی از دانشکده پزشکی و عضو مرکز تحقیقات تالاسمی،به‌عنوان رتبه‌های اول و دوم، پژوهشگر برتر دارای بیشترین مجموع ارجاعات در سال 2015 در پایگاه Scopus دکتر فاخر رحیم معرفی شدند.

در محور پژوهشگران برتر استانی نیز (معرفی شده به دانشگاه شهید چمران اهواز)  دکتر بیژن کیخایی، رئیس مرکز آموزشی -درمانی شفا معرفی شدند.